Større butikk - flere tjenester

Det foregår en del ombygging i butikken i Bjørvika, hva skjer?
Kundesupport 46 46 24 24 | info@foto.no Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Vi har akkurat startet en større ombygging av butikken vår i Barcode i Bjørvika. Foto.no har overtatt en del nye lokaler både ut mot Trelastgata/Oslo S og den siden av bygget som vender mot parkeringshuset til Oslo S. Deler av eksisterende butikk blir innlemmet i nytt matkonsept i området inne på torget utenfor butikken.

  Totalt sett blir butikken dobbelt så stor. Vi får plass til langt flere av våre nesten 20.000 lagerførte produkter, og mye mer kan stilles ut i butikken enn i dag.

  -Vi har i lengre tid slitt med å få plass til alle varene vi tilbyr. Det har gått utover orden i butikken og mulighetene til å ha demoprodukter på utstilling. Med større arealer og inngang fra gata blir det en mer oversiktlig butikk med bedre tilbud for kundene, og vi blir lettere tilgjengelig.

  Leica Store
  Norges eneste merkebutikk for Leica, Leica Store Oslo, blir flyttet og får egen inngang fra gata i passasjen mellom Dronning Eufemias gate og Trelastgata.

  CeWe bildebutikk
  Foto.no åpner CeWe bildebutikk ut mot Trelastgata. Vi vil da kunne tilby bilder og bildeprodukter av alle slag. Ikke minst blir det et flott tilbud til dem som bor og jobber i nærheten, og kan ordne dette i nabolaget.

  Klikk & Hent og Servicehåndtering
  Foto.no får også en ny inngang direkte inn fra parkeringslommen utenfor butikken i Trelastgata. Rett innenfor her blir det enkelt å hente varer som er bestilt på nett. I tillegg forbedrer vi vår servicehåndtering med egen disk og personell i dette området.

  Disse funksjonene vil være klare i midten av mars, mens byggeperioden totalt sett vil fortsette en stund til. I byggeperioden vil dessverre butikken være preget av dette, men vi lover å gjøre vårt beste for at alle våre kunder skal få en best mulig kjøpsopplevelse. I byggeperioden må vi flytte en del produkter til Skøyen. Ved Klikk & Hent må du vente med å komme til hentemelding er mottatt slik at vi rekker å flytte varen dersom den befinner seg på annet sted enn bestilt hentested.

  Demovaresalg
  I forbindelse med ombyggingen skal vi også bytte ut mange av våre demoprodukter, og det er nå mulig å gjøre et kupp eller tre på dette. Se vår demosalgside.
  Kundesupport 46 46 24 24 | info@foto.no
  (Oppdatert ) Anmeld upassende innhold
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.