Smitteutbrudd - Covid 19

Hvilke tiltak gjelder for Foto.no sine butikker.

Kommentarer

• VI HOLDER ÅPENT FOR HENTING AV VARER
    2.3.2021 - Selv om Oslo er stengt ned har vi åpent for "Klikk og Hent" i normale åpningstider.

KLIKK OG HENT - UTLEVERING AV VARER
    Det vil også være mulig å hente varer etter kort tid som er bestilt på nett ved å benytte tjenesten "Klikk og Hent" ved bestilling i vår nettbutikk. Du vil få en SMS når dine varer er klar for henting. Alle våre kasseområder er åpen og laget korona-vennlig med god og trygg avstand.

FOTOCARE
    Hvis du skal hente/levere hos Fotocare, ta kontakt på telefon eller mail for å avtale. Telefon: 970 15 500

KUNDESENTER
    Vårt kundesenter er bemannet for flere henvendelser slik at våre kunder skal få god hjelp på telefon 46 46 24 24, mail og chat. Våre foto- og videoeksperter sitter klare for å hjelpe.

Vi øker også vår kapasitet for hjemkjøring av varer bestilt i nettbutikken

Mer informasjon finner du på våre informasjons-sider for Covid 19.
    Kundesupport 46 46 24 24 | info@foto.no
    (Oppdatert ) Anmeld upassende innhold