Retur

Jeg skal sende min ordre/pakke i retur, hvor og hvordan skal jeg sende pakken?
Kundesupport 46 46 24 24 | info@foto.no Anmeld upassende innhold

Kommentarer

• Alle returer til oss må godkjennes på forhånd. Dette gjør du enten ved å kontakte oss på chat, telefon 46 46 24 24 eller via e-post info@foto.no. Du kan også registrere din forespørsel om retur i nettbutikken ved å logge deg på og gå til "Min side", klikke på "Returner" under oversikten for alle fakturaer. Når returforespørsel er sendt til oss, vil du få en oversikt over status for dine forespørsler.

Når du har fått godkjent returbekreftelse fra oss, vil du motta en beskrivelse på hvor du skal sende pakken, samt en beskrivelse på hvordan du bør pakke inn og sende din pakke i form av et returskjema som du også kan laste ned ved å benytte linken under.