Klikk og Hent

Leverer dere ut varer i butikken?

Kommentarer

• KLIKK OG HENT - UTLEVERING AV VARER
    Det vil være mulig å hente varer etter kort tid som er bestilt på nett ved å benytte tjenesten "Klikk og Hent" ved bestilling i vår nettbutikk. Du vil få en SMS når dine varer er klar for henting. Våre kassaområder i butikkene er åpne og laget korona-vennlig med god og trygg avstand. Det er også mulig å betale med kort eller Vipps ved henting. Følgende mobilnummer bruker du ved henting dersom du ønsker at vi skal komme ut med varene:
    • Bjørvika/Barcode: 477 12 415 eller 477 12 423
    • Skøyen: 477 10 977
    ÅPNINGSTIDER FOR KLIKK OG HENT
    Foto.no avd. Oslobukta (Barcode | Bjørvika)
    Mandag - Fredag: 08:00 - 18:00
    Lørdag: 10:00 - 16:00
    Søndag: Stengt

Foto.no avd. Skøyen
    Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
    Lørdag og Søndag: Stengt

Kundesupport 46 46 24 24 | info@foto.no
    (Oppdatert ) Anmeld upassende innhold