DJI

Jeg trenger service på mitt DJI produkt, hvor skal jeg henvende meg?
Kundesupport 46 46 24 24 | info@foto.no Anmeld upassende innhold

Kommentarer

• Verkstedet til DJI ønsker i første omgang at det blir gjort en supporthenvendelse, slik at de kan forsøke løse problemet før produktet sendes inn til service.

Erfaringsmessig løser de 40 til 50 % av problemene via support, dette gjør at mange hendvendelser kan løses raskt uten at det må sendes til reparasjon.

For å gi raskest mulig service, vil vi derfor be deg som bruker av produktet om først å kontakte Boston (produsentleverandør) via nettsiden deres eller epost og med denne fremgangsmåten sparer du tid og du vil få rask hjelp med produktspesialist.

Les mer i dokumentet vedlagt under "DJI Pre Check.pdf".